ChristenUnie organiseert sponsoractie voor de Voedselbank in Steenwijkerland

vrijdag 21 februari 2014 12:38

Op zaterdag 1 maart 2014 organiseert de ChristenUnie een sponsoractie voor de voedselbank in Steenwijkerland. De voedselbank verzorgt voedselpakketten en kleding voor mensen die echt niet meer in staat zijn om zelf rond te komen.

Met de sponsoractie wordt geld ingezameld voor de voedselbank. Het geld wordt in de middag van 1 maart afgeleverd bij de voedselbank in Steenwijk. Marcel Scheringa, de lijsttrekker van de ChristenUnie, gaat met  een groep mensen vanuit Vollenhove en Sint Jansklooster op de fiets naar de voedselbank. Sietze van Hemmen, de nummer 2 op de lijst van de ChristenUnie zal in Steenwijk met een groep enthousiaste hardlopers een route lopen. Inmiddels hebben zich al meerdere fietsers en lopers gemeld om mee te doen met de actie. Zowel Marcel als Sietze stoppen onderweg bij meerdere winkels die de voedselbank steunen om hen een ‘pluim’ te geven. Rond 15:00 uur ’s middags zullen de fietsers en de hardlopers eindigen bij de Voedselbank in Steenwijk om een cheque te overhandigen.

Wilt u, of wil jij, deze actie voor de voedselbank steunen door bijvoorbeeld mee te fietsen, te lopen of door geld te geven, stuur dan een email naar promotie@steenwijkerland.christenunie.nl 

Labels

« Terug