3 februari 2014 - Dag van Kandidaatstelling

maandag 03 februari 2014 15:41

ChristenUnie Steenwijkerland heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 ingeleverd.

Maandag 3 februari 2014 is de dag van de kandidaatstelling. En belangrijke dag in de gemeentepolitiek, op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen 2014 (GR2014).

In de aanloop naar de verkiezingen is er een  aantal momenten waarop politieke partijen beslissingen moeten nemen en/of acties moeten ondernemen.
Na de samenstelling van de kandidatenlijst, de goedkeuring door de leden en het verzamelen van alle handtekeningen van de kandidaten is het nu tijd voor de inleveraar. Dat de inleveraar zijn werk goed doet, is cruciaal. De inleveraar moet namelijk alle formulieren die nodig zijn om als politieke partij mee te mogen doen aan de verkiezingen, correct en op tijd inleveren.

Pieter Jan Hummelen is de inleveraar van de ChristenUnie in Steenwijkerland. Na een aantal voor-controles in de voorbije weken, verliep de inlevering van alle formulieren vandaag vlot en soepel.
Alle instemmingsverklaringen te samen met de complete kandidatenlijst en de machtiging van de landelijke ChristenUnie zijn door Pieter Jan Hummelen ingeleverd bij de ambtenaren die belast zijn met de voorbereidingen van de verkiezingen.

De ChristenUnie Steenwijkerland bedankt haar kandidaten voor de kandidaatstelling en de ambtenaren voor de goede ondersteuning bij de voorbereidingen.

Labels

« Terug