Vaarverordening

donderdag 26 januari 2006 19:52

Het standpunt van de ChristenUniefractie met betrekking tot de vaarverordening is als volgt:

VAARVERORDENING
 
Het standpunt van de ChristenUniefractie met betrekking tot de vaarverordening is als volgt:
 
Op zich zijn wij akkoord met de vaarverordening op zich.
 
We gaan echter niet akkoord met de uitbreiding van de extra 100 boten/vergunningen. In Brederwiede is de uitsterfconstructie ingesteld i.v.m. de leefbaarheid en het milieu. De laatste weegt niet meer zo zwaar omdat nu de boten vervangende motoren hebben.
 
De wethouder gaf in de commissie aan dat de 50 boten bij de appartementenverhuur hierbij gerekend waren. Volgens onze berekening geenszins. Het zijn 100 extra boten/vergunningen.
 
In de commissie hebben we gevraagd of er onderzoek is geweest of dit niet een te zware belasting wordt voor de leefomgeving. De gemeente Brederwiede heeft niet voor niets met de uitsterfconstructie gekomen. Honderd extra boten wat betekent dat niet voor dit gebied.
 
Bovendien hebben we nu nog geen duidelijke inzage in de hoeveelheid aan vergunningen, we hebben dat niet goed in beeld.
 
Maak eerst het vergunning stelsel op orde, voer de vaarverordening uit en handhaaf. Mocht dan blijken dat er behoefte is aan uitbreiding en onderzoek is gedaan of dit kan in het kader van de leefbaarheid aldaar dan kan het aantal vergunningen altijd nog worden uitgebreid. Terug draaien is altijd moeilijker. De uitsterfconstructie van voormalig gemeente Brederwiede werkte ook niet.
 
Tegen het voorstel, voor de motie van de PvdA.
Labels
Fractie

« Terug

Reacties op 'Vaarverordening'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 15-01-2015 04:13
De royale afmetingen Replica Horloges van de omlijsting geven een nieuwe aanwezigheid bij de elegant gekartelde Imitatie Horloges relief, kenmerk van het merk Bentley, het creeren van een prachtig contrast met iwc replica zuivere volumes van de behuizing. De wijzerplaat, fijn gewerkt, is ingericht cijfers en index in relief en cirkels van tellers geinspireerd door dashboards... Bentley, noodzakelijkerwijs! De knopen van het grote volume versterken de technische blik van het horloge en de afhandeling van bestellingen.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.