Vaartocht bestuurders op marinesleepboot 'Hunze'

donderdag 20 mei 2010 18:49

Onder de vele activiteiten die tijdens de Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis werden georganiseerd was er vrijdagmiddag een vaartocht op de marinesleper 'Hunze'. Diverse vertegenwoordigers van ondermeer het bestuur van de Sleepbootdagen, gemeenten, provincie en Rijkswaterstaat waren hierbij aanwezig.

De tocht voer naar de Ketting, even voorbij Genemuiden, met aan boord met CU-statenlid Henriëtte van der Graaf, wethouder Wolbert Meijer, wethouder Henk Boxum van de gemeente Steenwijkerland en fractievoorzitter Roel Huls van Zwartewaterland. Na afloop werden diverse activiteiten bezocht aan de Handelskade en de Havendijk.

Steenwijkerland -vertegenwoordigd door wethouder Boxum (+echtgenote)- was uitgenodigd op dit evenement door de organisatie. Dit zijn nuttige netwerkbijeenkomsten voor o.a. de contacten met CU-statenfractieleden. Maar ook gedachten uitwisselen met 2e kamerlid van het CDA, collegawethouders, statenleden van andere partijen etc. Ook was het mogelijk (weer) wat lobbywerk te kunnen doen voor de riettelers.


Vaartocht bestuurders op marinesleper 'Hunze' Foto:Gert Paassen

Labels

« Terug