ChristenUnie bedankt kiezers

donderdag 04 maart 2010 12:47

De ChristenUnie is dankbaar en blij met het behaalde resultaat in de gemeenteraadsverkiezingen. De fractie keert geheel terug en kan daarmee het werk van de afgelopen jaren voortzetten en uitbouwen. De fractie ziet deze uitslag dan ook als een uitspraak van de kiezer als waardering voor de inspanning en een uitspraak van vertrouwen naar de toekomst. Daarvoor willen wij u, onze kiezers, hartelijk bedanken voor uw steun door gebed, woord, daad en uw stem!

Het politieke spel gaat nu beginnen. Omdat de PVDA als grootste partij daarbij aan zet is, wachten wij hun uitnodiging af voor een eerste gesprek. De ChristenUnie is daar klaar voor. Ook in de vorm van een goede, geschikte kandidaat wethouder in persoon van Henk Boxum.  De coalitie zal er anders uitzien dan de afgelopen periode omdat de PVDA 2 zetels heeft moeten inleveren en PVDA-CDA-ChristenUnie nu geen meerderheid meer heeft.

Omdat wij ons in alles afhankelijk weten van God, zijn wij boven alles Hem dankbaar voor deze gezegende uitslag. Van Hem verwachten wij ook de kracht en wijsheid om de komende periode weer ons werk te mogen doen.

Labels

« Terug