Oproep: Ga stemmen op woensdag 20 maart!

Jantina Drijfhoutzaterdag 16 maart 2019 17:55

Woensdag, 20 maart, zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen.

Ik wil je oproepen om te gaan stemmen. Het recht om te stemmen is een groot goed. Maak hier gebruik van. Met jouw stem kun je laten zien in wat voor maatschappij jij wilt leven.

En natuurlijk hoop ik dat je dan stemt op de ChristenUnie: de partij die gaat voor rechtvaardigheid, oog heeft voor de ander en voor de schepping. Een partij waarbij iedereen meetelt. Een partij die niet alleen kijkt naar de gevolgen voor deze generatie, maar bewust is dat de keuzes die ze vandaag maakt, gevolgen hebben voor onze kinderen en (achter)kleinkinderen.

Ieder op onze eigen plek, in de gemeenteraad van Steenwijkerland, de Staten van Overijssel, Waterschap Drents Overijsselse Delta, de Eerste en Tweede Kamer, mogen wij hier aan werken. Dit doen we vooral ook samen. Samenwerken met de fractie van de ChristenUnie in Overijssel, samenwerken met de fractie in Den Haag. En niet te vergeten: de Eerste Kamer wordt gekozen door de verkozen Statenleden. Ook op die plek is het belangrijk dat het geluid van de ChristenUnie gehoord wordt. 

En daarom is jouw stem woensdag van groot belang. Geef geloof een stem, stem ChristenUnie.

Jantina Drijfhout
Fractievoorzitter ChristenUnie Steenwijkerland

Labels

« Terug