Nieuwe verdeling van aandachtsgebieden binnen fractie ChristenUnie Steenwijkerland.

Steenwijkerland2zaterdag 24 oktober 2015 22:00

Bij wie moet ik zijn met mijn vraag of opmerking? Deze vraag was aanleiding voor de fractie van de ChristenUnie in Steenwijkerland om opnieuw te kijken naar de taken en aandachtsgebieden van de fractieleden. Extra reden was dat ons burgerraadslid, Jantina Drijfhout, inmiddels volwaardig meedraait met de fractie en dus ook haar eigen aandachtsgebieden heeft.

In ons verkiezingsprogramma van 2014,hebben we drie belangrijke thema’s benoemd: “Zorgzaam, uit naastenliefde”; “Werkzaam, talenten benutten” en “Duurzaam, beheerders van de schepping”. Bij de nieuwe verdeling van aandachtsgebieden haken we hierop aan.
Bij Marcel Scheringa, als fractievoorzitter, kunt u terecht met vragen over de WMO, zoals mantelzorg, huishoudelijke hulp en dagbesteding, over het armoedebeleid van de gemeente en over alles wat te maken heeft met de ouderen in Steenwijkerland.
Sietze van Hemmen richt zich op de jeugdzorg, zoals bijvoorbeeld pleegzorg, en op het thema wonen. Hij houdt zich onder andere bezig met diverse bestemmingsplannen.
De belangrijkste aandachtsgebieden van Jantina Drijfhout zijn werkgelegenheid en gezondheid. Bij dat laatste kunt u bijvoorbeeld denken aan jeugd en alcohol of aan het terugdringen van overgewicht. Daarnaast heeft sport haar aandacht.
Als u vragen of opmerkingen heeft, mag u ons altijd mailen of bellen. Onze contactgegevens vindt u op de website van ChristenUnie Steenwijkerland.
Er zijn nog veel meer onderwerpen waar u misschien vragen over heeft, zoals duurzaamheid en hernieuwbare energie. Neemt u ook dan gerust contact met ons op. Wij hebben altijd een luisterend oor en zullen, waar dat kan, ons best doen om u te helpen.

Labels

« Terug