Informatie Bijeenkomst: Duurzaamheid in Steenwijkerland

vrijdag 23 augustus 2013 10:03

De ChristenUnie Steenwijkerland nodigt leden en belangstellenden uit voor een informatie bijeenkomst. Over Duurzaamheid. Ook worden de vervolgstappen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen besproken (#GR2014).

Maart 2014 zullen gemeenteraadsverkiezingen gehouden gaan worden.
De voorbereidingen zijn hiervoor al in gang gezet. Zowel op landelijk niveau als ook plaatselijk.

Uitnodiging
Met deze mail nodigt het bestuur u, leden en belanstellenden uit voor de interactieve avond. Het doel van deze avond is tweeledig.
We willen een start maken met de verkiezingen, met name het programma. Daarnaast willen we in het kader van duurzaamheid kennis laten maken met OptimAIR (http://www.optimair.nl/).

De avond wordt gehouden op woensdag 4 september, op de bedrijfslocatie van OptimAIR (Tukseweg 146, Tuk). We starten om 19.55, inloop vanaf 19.45 uur.
Het bestuur nodigt u van harte uit voor deze avond.Verzoek is wel om u op te geven indien u van plan bent te komen, dit geldt zeker ookvoor de belangstellenden. U kunt mailen met het bestuur (bestuur@steenwijkerland.christenunie.nl)

Over OptimAIR
Optimair is een uiterst innovatieve onderneming op het gebied van energiezuinig en duurzaam drogen en koelen van lucht. Optimair is opgericht in 2005 door Ton Letwory.

In het Overijsselse Tuk heeft Optimair een voormalig gebouw voor kunstmatige inseminatie omgebouwd tot kantoren, onderzoeks- en productieruimte. In deze creatieve en vruchtbare omgeving levert Optimair continue innovatie, waardoor steeds nieuw duurzame en energiezuinige producten worden ontwikkeld.

http://www.optimair.nl/
http://www.youtube.com/watch?v=5h91W5VPLyk

Labels

« Terug