Arie Slob reikt prijzen uit

donderdag 09 augustus 2012 09:41

Arie Slob reikt dit jaar de prijzen uit tijdens het TheaterCorso. De lijsttrekker van de ChristenUnie vindt het evenement in Sint Jansklooster 'een geweldige happening'. "Ik vind het een voorrecht om er dit jaar weer bij aanwezig te zijn. Het is een eer om de prijzen te mogen uitreiken", aldus de politicus uit Zwolle, die al vaker aanwezig was bij het corso.

TheaterCorso 'geweldige happening'

Hij raakte onder de indruk van de sfeer. "Wat ik bijzonder vind is het sociale aspect. Families, straten en vriendengroepen zijn heel lang bezig met het bouwen van een wagen. Het TheaterCorso is een samenbindend evenement. Bovendien rijden er ware kunststukken door het dorp. Ik geniet daarom zeer van het evenement", aldus Slob, die sowieso graag in de Kop van Overijssel komt. "Als inwoner van Zwolle geniet ik er regelmatig van. Ook vind ik het leuk om familie of vrienden daar rond te leiden. Ze kijken dan hun ogen uit."

Arie Slob reikt de prijzen uit voor aanvang van de avondrondgang. 's Middags om 14.00 uur is de eerste rondgang, waarna de jury de wagens beoordeelt. De prijzen zijn dan bekend voordat de corsowagens verlicht door Sint Jansklooster rijden. De organisatie verwacht dat Sint Jansklooster weer tienduizenden bezoekers over de vloer krijgt. Die kunnen bij de entree opnieuw pinnen. Dit jaar zijn er nog meer pinautomaten dan vorig jaar.

Alle informatie over het TheaterCorso is te vinden op www.theatercorso.nl

Labels

« Terug