Vertrek Hugo Belder

woensdag 11 juli 2012 14:36

Hugo Belder heeft het besluit moeten nemen zijn werk als raadslid van de meente Steenwijkerland neer te leggen. De druk op zijn gezin als gevolg van het politieke werk naast zijn andere baan is zo hoog geworden dat voortzetting niet mogelijk is.

Vanaf 2004 heeft Hugo zich ingezet voor de ChristenUnie in de steunfractie en vanaf 2008 in de gemeenteraad. Dat waren mooie en pittige jaren. Zijn inspiratie kwam voort uit zijn geloof in God en betrokkenheid bij de gemeente. Hij betreurt het dat zijn door de kiezers gegeven mandaat niet voor de volledige periode door hem kan worden uitgevoerd.

Het bestuur, fractie en steunfractie van de ChristenUnie Steenwijkerland bedanken Hugo voor zijn grote inzet en betrokkenheid. Zij spreken de hoop uit dat hij zich zal willen blijven inzetten voor de ChristenUnie in de gemeente.

Voordat Hugo afscheid neemt van de Raad zal hij zijn werk in de Onderzoekscommissie De Meenthe afronden. Dit afscheid zal D.V. dan ook plaatsvinden in de raadsvergadering van 9 oktober a.s.

Binnen de ChristenUnie is voldoende capaciteit en talent beschikbaar om de plaats van Hugo in te nemen. In de komende weken zal het formele proces van opvolging opgestart worden. Het geschetste tijdpad geeft alle ruimte voor een goede overdracht.


Voor vragen kunt u zich wenden tot de voorzitter van de ChristenUniekiesvereniging Steenwijkerland Cor Lievers (tel.: 0620723143, e-mail: info@steenwijkerland.christenunie.nl) of de fractievoorzitter Vrouwk Bruining (tel.: 0527-246361, e-mail: vbruining@hotmail.com)

Labels

« Terug