Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

CUSWL / 2021: De eerste mail ....

Van het bestuur

Geachte heer / mevrouw,

Het jaar 2020 is voorbij, 2021 al ruim begonnen. Een jaar waarin de lokale politiek druk geweest is met “gewoon” politiek bedrijven. En besturen, aangezien wij in het college zitten.
De jaarlijkse ledenvergadering houden we normaliter in het voorjaar. Terugkijkend op het afgelopen jaar, bespreken van het komende jaar. Helaas, de Corona situatie geeft ons nog niet de mogelijkheid om de vergadering in fysieke vorm te laten doorgaan.

We stellen dan ook voor om de ledenvergadering ter verschuiven naar het najaar van 2021. In de hoop en verwachting dat we dan weer bij elkaar kunnen komen. In een van de multi functionele centra die onze gemeente rijk is.

Toch hebben we een drietal zaken die we u dit voorjaar willen melden:

  • ons financieel overzicht 2020

  • een bestuurswisseling

  • een overzicht van wat de fractie en onze wethouder in 2020 bieden wij u aan.

Financieel overzicht 2020

Op de website staat (binnekort) het -voorlopig- financieel overzicht 2020.
Er zijn geen bijzonderheden te melden. De kas zal nog gecontroleerd gaan worden. Hierover zullen we u per mail en op de ledenvergadering verder informeren.

Bestuurswisseling

Doordat Cor Lievers de rol van Burgerraadslid op zich heeft genomen is hij volgens het interne CU reglementen niet meer beschikbaar voor het bestuur van de kiesvereniging.
We hebben Niels Rook bereid gevonden om zitting te nemen in het bestuur.
Tot aan de komende ledenvergadering zal Niels ad-interim de rol van voorzitter waarnemen. In goede samenspraak met Cor en met Pieter Jan.

Jaaroverzicht 2020

In 2020 zijn de gemeenteraadsvergaderingen, ondanks de pandemie, wel gewoon doorgegaan. In de meeste gevallen digitaal via Zoom, maar er zijn veel besluiten genomen.
Lees verder
Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts