Afscheid

dinsdag 16 oktober 2012 21:29

Na iets meer dan vier jaar raadslid en vier jaar als steunfractielid heb ik afscheid genomen van de actieve politiek. Zoals ik bij de aankondiging, voor het zomerreces, heb aangegeven is steun van het thuisfront bij het politieke werk cruciaal. Door de toegenomen druk in mijn dagelijkse werk is die steun onder druk komen te staan. daarom heb ik besloten mijn raadswerk neer te leggen om voldoende tijd voor mijn gezin over te houden.

De reacties op mijn beslissing hebben mij een hart onder riem gestoken en waren hartverwarmend. Waarvoor dank. Ook de woorden bij het afscheid in de raad zelf 9 oktober j.l., hebben op mij diepe indruk gemaakt.

Ik heb met veel plezier het werk voor de christelijke politiek mogen doen. Ik ben blij dat ik dat werk heb mogen en kunnen doen. De kracht voor het werk en inzicht is gekregen van God, waarvoor Hem alle dank en eer toekomt. Vanaf deze plek wens ik Vrouwk Bruining en Marcel Scheringa het beste en vooral Gods zegen toe in het raadswerk.

Met Marcel als opvolger, heb ik het volste vertrouwen dat de vertegenwoordiging van de ChristenUnie idealen in de raad in goede handen komen. Vanaf mijn kant doe ik de oproep aan een ieder die zichzelf herkent in deze idealen en politiek betrokken wil zijn om te overwegen plaats te nemen in de steunfractie. De discussie in de steunfractie helpt Vrouwk en Marcel sterker de CU-standpunten naar voren te brengen.

A Dieu

Labels
Weblog

« Terug